Wild Media Server Wild Media Server
 
 
 
E-Mail Us
Home Product Info Download Buy Forum Feedback Extend Trial Contact Us Sitemap
 
It is currently Sun Jul 03, 2022 5:55 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Dec 06, 2010 8:54 am 

Joined: Sun Dec 05, 2010 3:39 pm
Posts: 2
Hello,

I have the similar problem that it posted with the General Discussion "wms don't support chinese character file name".

If a folder name or file name are including specific character which listed below, web client(HTTP:IPaddress:port) does not display those names properly.(IE8, Firefox3.6 both).

Moreover, the client device of the television (Toshiba REGZA Z8000) doesn't display any list of holders and files, if the file or folder's name includes specific characters which exists in same holder.

The WMS application can show those characters without the problem.

I listeded a part of the character that made the problem.

UNICODE
う 3046
や 3084
ゆ 3086
ん 3093

テ 30C6
へ 30D8
マ 30DE
ホ 30DB

Best Regards,
posting.php?mode=post&f=3&sid=e029bd169ebfe3ded1b02d15216d0761#


Attachments:
webclient.JPG
webclient.JPG [ 68.21 KiB | Viewed 4695 times ]
Top
   
PostPosted: Mon Dec 06, 2010 12:40 pm 

Joined: Tue Nov 17, 2009 8:05 pm
Posts: 2928
Hello,

I renamed the file to "うやゆんテへマホ.wmv"

Attachment:
chinese.JPG
chinese.JPG [ 19.44 KiB | Viewed 4686 times ]


But I have English Windows


Top
   
PostPosted: Fri Dec 10, 2010 2:44 pm 

Joined: Sun Dec 05, 2010 3:39 pm
Posts: 2
Hello,

Your message was a hint. I could do display Japanese characters properly by changing a system locale setting(Japanese to English(U.S.)) of my Japanese edition Windows7.
Control Panel -> Region and Language -> Administrative tab -> Change System locale.

I am using a while in this environment, however the locale changing affect to several Japanese applications that not start up or gabled characters(probably, these are not supporting unicode). So, I'd like to use my windows7 on Japanese locale setting.

Do you have any idea to use WMS on this condition? If you can modify WMS to meet this situation, I'm very happy!

Best Regards.


Top
   
PostPosted: Fri Dec 10, 2010 2:47 pm 

Joined: Tue Nov 17, 2009 8:05 pm
Posts: 2928
Hello,
yasui wrote:

Your message was a hint. I could do display Japanese characters properly by changing a system locale setting(Japanese to English(U.S.)) of my Japanese edition Windows7.
Control Panel -> Region and Language -> Administrative tab -> Change System locale.

I am using a while in this environment, however the locale changing affect to several Japanese applications that not start up or gabled characters(probably, these are not supporting unicode). So, I'd like to use my windows7 on Japanese locale setting.

Do you have any idea to use WMS on this condition? If you can modify WMS to meet this situation, I'm very happy!

I will try to reproduce this problem


Top
   
PostPosted: Sat Dec 11, 2010 10:50 am 

Joined: Tue Nov 17, 2009 8:05 pm
Posts: 2928
I reproduced the problem, I will try to solve this problem in next version


Top
   
PostPosted: Tue Dec 14, 2010 9:05 pm 

Joined: Tue Nov 17, 2009 8:05 pm
Posts: 2928
http://www.wildmediaserver.com/forum/vi ... &f=3#p4657


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Copyright 2009-2020 Wild Media Server Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited